Hår & makeup artist Trine Juel om Paris, bryllup & om å følge sin drøm

Hår & makeup artist Trine Juel om Paris, bryllup & om å følge sin drøm

trine juel, makeup artist, hår stylist

Som du kanskje så, så laget Trine en lekker hårguide med glam Hollywood krøller, som du kan se her. Vi har intervjuet Trine, så du lære henne bedre å kjenne. Trine er litt av en verdenskvinne. Født og oppvokst i Esbjerg, utdannet som hår- & makeupartist fra London 2011. Etter det har hun jobbet i MAC i København og nå har hun reist til Paris for å uleve drømmen! Trine’s passion er å få det beste frem i en hver kvinne. Hun elsker kake og sove lenge. Akkurat nå er favoritten mørkerøde lepper, hun er draget af alt det romantiske!

Hvordan startet  drømmen om å jobbe i beauty bransjen?

Den har alltid ligget å lurt og ventet på å komme frem. I 2011 besluttet jeg meg for å følge drømmen og reise til London og ta utdannelsen. Og det er det beste jeg har gjort for meg selv.

3 ord som beskriver deg?

Omsorgsfull, nysgjerrig og lærenem.

Hvor finner du beauty inspirasjon?

Fra kollegaer, Instagram, blader, flokk på gaten og venninner.

Hva er din hyppigste overspringshandling?

Uha, det kan være alt fra, ”jeg baker like så godt en kake”, ”ops, neglene skulle også ha en tur”,”jeg kunne også plutselig kikke i det her bladet først” hehe, har vi det ikke sånn all noen ganger?

Hva drømmer du om å komme til å oppleve i din karriere?

Å bli nr.1 bryllups hår & makeupartist – Jeg er elsker å gjøre bryllup – det er noe magisk over ett bryllup! Og å lage en forside på ett av de store motebladene, og så bare få så mange opplevelser som mulig og lære en masse – for det er så mange helt sinnsykt dyktige mennesker i bransjen som jeg har stor respekt for.

Hvem er din beauty hero?

Jeg liker virkelig godt makeupartisten Lisa Eldridge – jeg liker super godt hennes stil og hennes tilgang til bransjen.

Ditt beste hårtip?

Vask håret kun 1-2 ganger i uken, bli klippet av en god frisør og bruk styling tools som ikke skader ditt hår – derfor elsker jeg ghd!

Hva er ditt «go-to beauty look» til en date eller fest?

Mørkerøde lepper, stort lekkert krøllete hår og ett smil om munnen :).

Har du hatt en «crazy» hårperiode?

Ja jeg var en gang hårmodell for en ”dyktig frisør fra det store København” Hun laget en page, med full gang i krøllene og så farget hun det oransje – åh gud det var forferdelig – kan dere forstille dere det? Og så fikk jeg en fin grytesveis da jeg var 5-6 år gammel, men det valgte jeg jo selv haha.

Når hadde du sist ett wow-øyeblikk?

For nylig i Paris hvor jeg fikk æren av å møte en av Paris’ dyktigste hårstylister Olivier LeBrun og bli med ham på jobb, det var wauw!

trine juel, makeup artist, hår stylist

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar